Messercola

‘Messercola’ is een jong en dynamisch productiehuis, opgericht vanuit een enorme passie voor ‘storytelling’.

Door storytelling kunnen we mensen raken, prikkelen en in beweging zetten.

Bij ons begint alles met een goed verhaal.

Verhalen die ons inspireren, verbinden en raken. Verhalen die de wereld dichtbij halen.
Verhalen die ons het leven laten zien.

Inmiddels hebben wij een breed (internationaal) netwerk opgebouwd van ervaren makers, waarmee nog steeds met veel wederzijds plezier wordt samengewerkt. Een internationaal netwerk dat ons verrijkt met creativiteit, expertise, talent en know-how.

Door onze expertise op het gebied van het in beeld vertellen van verhalen zijn wij in staat om de juiste verhalen te vertellen en zo de juiste doelgroep te bereiken. Vanuit ‘verhaal’ ontstaat de dialoog die nodig is om verbinding te maken met de doelgroep.

Messercola staat voor professionaliteit & kwaliteit; niet alleen in het maken van kwalitatief hoogwaardig drama (voor zowel de commerciële als publieke) omroepen, ook in het maken van content voor de zakelijke markt. Daarnaast produceren wij kosten efficiënt; we hebben geen grote overhead en werken met een team van zowel ervaren professionals als enthousiaste ‘newbe’s’. Op deze manier houden we de kosten van onze producties relatief laag, uiteraard met behoudt van kwaliteit en garantie voor een hoge production value.

Ontmoet ons team

Mark van Roon

Gedelegeerd Producent

Mick Smits

Business Affairs Manager
Danté Westhoek

Danté Westhoek

Social Media Manager

Sem Kuijper

Audio Visueel Project Begeleider

Marco van Geffen

Hoofd Ontwikkeling Drama

Amy Galata

Productieleider

Danny van den Berg

Productieleider

Maria Goos

Script Coach

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het creatief proces, het produceren van films, onze service en prijzen.