9 maart 2023

Opnames ”De Legende van Familie Vos” zijn van start!

Vanaf vandaag, woensdag 08 maart 2023, gaan de opnamen voor de leukste familiefilm van komende winter van start; De legende van de familie Vos. Wij zijn als producent nu al trots op dit vervolg op onze succesvolle film De expeditie van de familie Vos uit 2020. Dit jaar vinden de opnames niet alleen plaats in de Efteling, maar ook in de mooie gemeente Loon op Zand.

Ook het tweede Familie Vos-avontuur zal worden gedraaid door regisseur Bob Wilbers. In de eerste film moest de elfjarige Teun (Levi Otto) na de dood van zijn opa in de Efteling een speurtocht oplossen die zijn grootvader voor hem had achtergelaten. Ook in het tweede deel beleeft Teun weer een avontuur in het sprookjespark en de gemeente Loon op Zand, dat nog spannender zal zijn dan in deel één. Teun wordt vergezeld door oude bekenden, maar ook door nieuwe karakters.

Tante Ada (Raymonde de Kuyper), oom Rikkert (Frederik Brom) en beveiliger Cor (Edo Brunner) keren terug naast nieuwe personages, gespeeld door onder anderen Buddy Vedder, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Clara Cleymans.

Het scenario van deze tweede Vos-film is, net als de eerste, geschreven door Nienke en Job Römer.

Vragen over dit nieuws item? Neem contact met ons op:

    Dit formulier verzamelt de door u bovenstaande ingevulde gegevens volgens onze Privacy Verklaring zodat we contact met u op kunnen nemen.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.