7 december 2020

Gouden film-award voor Lucio Messercola’s “De grote Sinterklaasfilm”

De Grote Sinterklaasfilm van producent/regisseur Lucio Messercola heeft tijdens het afgelopen “Sinterklaasweekend” de Gouden Film-status behaald. Meer dan 100.000 mensen hebben de familiefilm van Lucio Messercola in de bioscopen gezien.

De film, met natuurlijk Bram van der Vlugt in de hoofdrol, draaide sinds 7 oktober in de Nederlandse bioscopen. Andere rollen waren weggelegd voor o.a. Erica Terpstra, Chris Tates, Giovanni Caminita en Peter R. de Vries.

Messercola: “Al vanaf het eerste weekend dat de film draaide waren er veel uitverkochte zalen. Het was een lastige tijd met een maximumcapaciteit van slechts 30 bezoekers per zaal. Dat onze film in deze tijd en onder deze omstandigheden toch meer dan 100.000 bezoekers trekt, is zeer uniek en maakt ons bijzonder trots. Het vorig jaar door ons gelanceerde “Sinterklaasmerk” wordt door de doelgroep breed omarmd en heeft dit seizoen een geweldige groei doorgemaakt. Volgend jaar zullen wij onze Sinterklaasactiviteiten dan ook zeker voortzetten en zelfs uitbreiden.”

De familiefilm werd door Lucio Messercola geregisseerd en geschreven door Trui van de Brug. Messercola Drama produceerde de film. WW Entertainment heeft de film in ruim 123 bioscopen uitgebracht.

Vragen over dit nieuws item? Neem contact met ons op:

    Dit formulier verzamelt de door u bovenstaande ingevulde gegevens volgens onze Privacy Verklaring zodat we contact met u op kunnen nemen.

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
    Menu